Vi Unge

Jeg var kærester med min lærer

Af Anonym 20. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Jeg var i flere år dybt forelsket i min egen klasselærer. Til sidst endte det med, at vi havde et forhold, selv om det er forbudt for en lærer at have et forhold til sin elev.

Jeg kunne rent faktisk få lyst til at gå i skole. Selv om jeg hadede matematik over alt på jorden, ville jeg af sted bare for at se ham. Se hans ansigt, se ham grine og snakke. Lige så snart, han kom ind i klassen, fik jeg sommerfugle i maven.

Mange af jer synes nok, at det er klamt. Og ja, det er sgu lidt klamt, men man styrer jo ikke selv, hvem man bliver forelsket i, vel? Den tanke trøstede jeg mig selv med. Selv om jeg vidste, det var forkert, var der noget inden i mig, der sagde "go for it!"

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Et farligt kys
Vi begyndte at flirte. Jeg tænkte, at det kunne der vel ikke ske noget ved. Vi havde mange fælles interesser, som vi diskuterede, og jeg elskede at snakke med ham. Men lige pludselig gav han mig den kolde skulder fuldstændig. Han tog mig ikke engang i timerne, når jeg havde brug for hjælp, og han undgik mig helt.

En dag trak jeg ham til side, og spurgte hvorfor han var sådan. Hvorfor hadede han mig så meget? Han kiggede på mig og svarede, at han langt fra hadede mig, men at han ikke kunne have et forhold til mig, det var alt for farligt. Og så kyssede vi.

Læs også:Den første gang er ikke som på film

Hemmeligt forhold
I lang tid sås vi uden for skolen. I skolen lod vi som ingenting og holdt vores forhold hemmeligt. Ikke engang mine veninder vidste noget om det. Jeg havde hele tiden lyst til at fortælle dem det, men det kunne jeg ikke. Både fordi jeg ikke vidste, hvordan de ville reagere - måske ville de mene, at jeg fik særbehandling af ham, og synes jeg var billig. Og for det andet vidste jeg ikke, om de kunne finde på at sige det videre.

Hvis det blev sagt videre, ville han blive fyret. Og hvis det skete, ville jeg have så forfærdelig dårlig samvittighed. Mere end jeg havde i forvejen.

Mine forældre vidste heller ikke noget. Når vi var sammen, var vi sammen hos ham, for hvad ville mine forældre ikke sige, hvis jeg tog ham med hjem og sagde: "Hey mor og far, det her er min kæreste."

En dag fortalte han mig, at der var noget, han havde tænkt på. Han ville sige sit job op, for at vi kunne være sammen. Jeg blev smigret, for det betød, at jeg betød noget for ham. Men jeg fik dårlig samvittighed, så jeg sagde, at det skulle han ikke.

Afsløret i at kysse
En dag i skolen stod vi inde i et lokale og kyssede. Pludselig kom en lærer brasende ind. Hun stod med åben mund og polypper og stirrede på os. Hun sagde ikke noget, men rystede på hovedet og meldte det så på kontoret.

Jeg overbeviste dem om, at jeg også var forelsket, men han blev fyret. Han blev rigtig sur på mig og sagde, at det netop var derfor, vi ikke kunne være sammen, og så slog han op. Jeg har ikke set ham siden. Jeg skrev og ringede til ham i en periode efter, men han svarede aldrig.

Læs også: Lærer blev bortvist efter mobning

I dag har jeg så frygtelig dårlig samvittighed over det, men samtidig kan jeg godt se, at det ikke kunne gå. Han var på et helt andet stadie, end jeg var. Jeg blev bare draget af, at han havde magt, at han var min lærer, og at det var nyt og spændene. Men jeg har ikke fortrudt det. Jeg havde en god tid sammen med ham, og jeg har som sagt aldrig været så forelsket før i mit liv.

MestLæste