Mit liv

Jeg savner børnehaven!

Af Caroline 18. februar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes blog: Er jeg den eneste, der savner at gå i børnehave? Bare at sidde i rundkreds og lege hele dagen, ingen forpligtelser eller matematikafleveringer… det var jo alt, alt for hyggeligt!

Ja, jeg er vist ved at være godt skoletræt her i 8. klasse, hvor de seriøse lektier begynder at strømme ind, og man lige pludselig skal til at bekymre sig om sine karakterer. Så jeg kunne altså helt personligt godt bruge et lille break fra skolen og bare liiige tage en måned eller to tilbage til min elskede børnehave. Sidde rundt om bålet og lave snobrød, tage en middagslur eller lege far, mor og børn sammen med de andre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men man kan jo ikke tage tilbage i tiden eller bilde pædagogerne ind, at man faktisk ER fire år! Så i stedet skal man måske bare huske på at forkæle sig selv en gang imellem eller gå lidt i barndommen.

Tag en time, hvor du dropper lektierne og fyrer den af med hårbørsten til en superfed sang eller bag en lækker kage - som selvfølgelig er forbeholdt dig selv! Du kan gøre alt muligt. Det vigtigste er, at du for et lille stykke tid glemmer skolens stress og jag og bare har en lille hygge-stund med dig selv.

Så kan det jo faktisk også være, at du, når du så skal i gang med den der matematikaflevering, faktisk kan koncentrere dig lidt bedre! (super undskyldning for lige at vente lidt med lektierne!)

Jeg vil i hvert fald gøre mig selv den tjeneste at tage en lille slapper og tilbringe noget kvalitetstid, med mig selv!

[faktaBox]Her er nogle forslag til dig, der er helt blank:

- Lakér dine negle i den vildeste farve neglelak, du har, og bliv en smule mere happy, når du kigger på dine hænder.

- Læs en superspændende bog eller et hyg dig med et tøseblad, for eksempel Vi Unge!

- Gå ind på Youtube.com og få et godt grin over andres pinlige videoer.

- Tegn! Brug de gladeste farver, du har, og hæng tegningen op på din væg. Du vil smile hver gang, du ser på den.

- Læg de sjoveste billeder af dig og dine veninder ud på Facebook - men her skal du dog være forberedt på kommentarer!

Der er ingen ende på alle de sjove og hyggelige ting, du kan lave, så slip din fantasi løs og hver ikke bange for at opføre dig som et børnehavebarn igen!

MestLæste