Identitet

Jeg mødte Metro Station og Cinema Bizarre

Af Cecillie 17. marts 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes idoler: Drømmer du om at møde dine største idoler? Cecillie var heldig at møde sine to yndlingsbands Metro Station og Cinema Bizarre.

Den 20. juni 2009 var jeg så heldig at få lov til at møde Metro Station til en meet'n'greet, da de spillede i Vega. Jeg vandt meet'n'greet i en konkurrence på Boogies hjemmeside. Vi var fem, der vandt, og vi måtte alle tage en ven med ind.

Både min bedste veninde, Thea, og jeg havde vundet, så vi havde lavet en "gavekurv" til bandet med diverse ting i: badesalt, remoulade, jordbær, et Hannah Montana-blad (forsangeren, Trace, er Miley Cyrus' halvstorebror) og en masse andre ting.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Da vi skulle møde bandet, gav vi kurven til deres bodyguard, Ranel. Han gik ind til drengene med dem, og vi kunne høre, hvordan de grinte, da de fik den. Ranel kom ud igen og fortalte, hvordan det skulle foregå. Vi måtte ikke bede dem om kram, kys eller hive i dem.

[faktaBox]Drengene kom ud til os en efter en, og de så VIRKELIG godt ud i virkeligheden - specielt Trace! Han kom hen til mig som den sidste, gav mig elevatorblikket og sagde: "Hey babe, you look gorgeous!" Gud, hvor jeg smeltede! Han signerede et stykke papir. Så gav han mig hånden og spurgte, hvad mit navn var. Jeg kunne næsten ikke svare, så målløs var jeg!

Efter vi havde fået autografer fra dem, skulle vi have taget billeder. Mit kamera var rimelig langsomt, så drengene grinte, og lige inden billedet blev taget, tog jeg chancen og lod min hånd glide ned i Traces baglomme! Han blev så forbavset, at han sagdet: "I'm sorry, I fucked that one up. Can we do another one?" Det kunne vi desværre ikke.

Herefter sagde vi farvel til drengene, og kom ind i Vega. Jeg endte oppe på første række, og vi havde en fantastisk aften!

Jeg var heldig at få lov til at interviewe Cinema Bizarre
Den 5. oktober 2009 gik endnu en drøm i oplevelse. En måned tidligere havde jeg skrevet til Boogie og spurgt, om de ikke ville lave et interview med Cinema Bizarre. Den 2. oktober blev jeg ringet op af Søren fra DR. Han spurgte, om jeg ville interviewe Cinema Bizarre sammen med en veninde, og jeg sagde selvfølgelig ja!

På koncertdagen mødtes jeg med Thea samt Sie og Anders fra Boogie. Vi stod og ventede, da en kvinde fra bandets pladeselskab kom ind og sagde: "Så!" Efter hende kom drengene fra Cinema Bizarre. Jeg blev helt nervøs, rystede og blev helt rød i hovedet!

Nogle ville kramme, andre kun give hånd, mens forsangeren, Strify, gav os kindkys. Det slog mig, at de alle sammen var meget lave, ikke særlig bredskuldrede og meget smalle.

Interviewet gik utroligt godt. De var alle sammen rigtig søde og helt nede på jorden! Da vi skulle sige farvel, gav de os et kram.

Efter koncerten stod vi i hallen, da der kom en fyr hen til os. Han sagde, vi skulle følge med ham op i salen igen, og det gjorde vi.

Da vi kom op i salen, var der omkring syv andre mennesker, og pludselig kom bandet ind! Vi fik sagt hej til dem igen, og de kunne huske os. Det var rigtig fedt at få snakket med dem og give dem et sidste kram, inden de tog til Tyskland igen.

Jeg er virkelig taknemmelig over, at jeg fik lov til at mødte de to bands. Jeg håber, at mit held varer ved, og at jeg en dag kan få flere af mine idoler at møde. Jeg drømmer om at møde Tokio Hotel, næste gang!

I kan se interviewet med Cinema Bizarre her: www.youtube.com.

Mvh. Cecillie

Metro Station, Cinema Bizarre, fans, idoler

MestLæste