vi unges blog

Jeg mødte Kristen Stewart og Taylor Lautner

Af Rebecca 24. juni 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes blog: Rebecca var så heldig at vinde en konkurrence, hvor hun mødte sine to største idoler Kristen Stewart og Taylor Lautner.

Jeg deltog i en konkurrence på Facebook om at møde Kristen Stewart og Taylor Lautner. Og jeg var så heldig at vinde turen til Stockholm, hvor jeg fik lov at møde to af mine helt store idoler. Jeg ville selvfølgelig også rigtig gerne have mødt Robert Pattinson, men han var der desværre ikke.

Det var den bedste dag i mit liv, for jeg er den største "Twilight"-fan! Jeg fik deres autografer og fik taget en masse billeder! Det var helt ubeskriveligt at møde dem!

Lige da jeg så Kristen Stewart, som var den første, der kom hen til mig, begyndte jeg bare at græde! Jeg gav hende en halskæde, som jeg også selv har. Hun sagde tak til mig og spurgte, om jeg var okay, fordi jeg græd så meget. Det var bare så vildt! Jeg kan næsten ikke tro, at det var virkelighed.[faktaBox]

Kærlig hilsen den største "Twilight"- fan!

Psst…
Fire piger var også så heldige at møde Kristen Stewart og Taylor Lautner sammen med Vi Unge. Læs mere om, hvordan deres møde gik i Vi Unge nummer 10.

MestLæste