vi unges blog

Jeg mødte Jonas Brothers

Af Emilie 27. april 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes blog: Emilie har oplevet det, som mange teenagepiger verden drømmer om – nemlig at møde Jonas Brothers!

Jeg er en stor fan af Jonas Brothers, og det har jeg været lange. For nogle år siden havde jeg en stor dansk fanside for Jonas Brothers sammen med min veninde Minn, hvor vi skrev nyheder om Jonas Brothers.

Min veninde og jeg havde købt billetter til en koncert med Avril Lavigne, hvor Jonas Brothers skulle opvarme, og vi var rigtig meget oppe at køre over det!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

En dag fik vi begge to en mail fra redaktøren på bladet Frikvarter, der spurgte, om vi havde lyst til at møde Jonas Brothers og interviewe dem, når de kom til København! Vi var ellevilde, og sagde selvfølgelig ja. Vi fik at vide, at vi ville blive hentet hjemme hos Minn den 26. juni 2008 - altså dagen, hvor de også skulle give koncert. Det var så vildt!

[faktaBox]Dagen før koncerten og interviewet tog vi på Strøget og købte gaver til dem. Vi brugte en time inde i en butik, og vi endte med at købe en T-shirt til dem hver.

Endelig kom dagen! Redaktøren kom og hentede os, og vi kørte ned til Sankt Petri hotellet, der lå inde i København.

Da vi kom ind i et mødelokale, sad der rigtig mange andre journalister. Nogen af dem begyndte at tage billeder af os. Pludselig så jeg en af drengene gå forbi ude foran vinduet! Det var så vildt!

Læsernes blog, Jonas Brothers, fans, mød dit idol

Efter et stykke tid bliver vi hentet, og vi skulle op til drengenes hotelværelse - eller nærmere deres suite! Det var en hel lejlighed! Vi mødte både Frankie, der sad og så fjernsyn, og deres far, der stod og strøg. Og endelig så vi drengene! De kom ind og gav os hånden, og så satte vi os ved et bord og begyndte at snakke. Det var rigtig hyggeligt, og det gik virkelig godt, for vi kiggede næsten ikke ned på de spørgsmål, vi havde forberedt, men snakkede bare med dem.

Pludselig var tiden gået. Vi gav dem gaverne, fik taget billeder med dem og fik en farvel krammer til sidst! Det var lidt trist at skulle gå fra dem, men vi var stadigvæk vildt glade, for det var SÅ vildt!

Vi mødte dem igen efter koncerten, og det bedste var, at de kunne huske os! Det var helt klart en stor drøm, der gik i opfyldelse.

Hilsen Emilie

MestLæste