vi unges blog

Jeg mødte Fergie

Af Simone 9. februar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes blog: For to år siden var Simone så heldig at få lov til at møde sit store idol, Fergie. Læs om hendes oplevelse her.

For nogle år siden tilmeldte jeg mig til en konkurrence, hvor man både kunne vinde Fergies cd og noget tøj fra hendes tøjkollektion. Den helt store præmie var at møde hende, så jeg måtte selvfølgelig deltage. Man skulle bare svare på et simpelt spørgsmål over mobilen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

En dag i sommerferien i 2007, hvor jeg var sammen med min veninde, blev jeg ringet op. Jeg fik at vide, at jeg havde vundet den store præmie: At møde Fergie i London! Først troede jeg, at nogen lavede telefonfis, men det var virkelig rigtigt!

Senere på sommerferien mødtes min mor og jeg med to af dem, der stod for konkurrencen. Det var dem, jeg skulle være sammen med i London, når jeg skulle møde Fergie. Og så gik turen afsted til London. Da vi ankom til London, havde vi tid til at shoppe lidt, fordi vi først skulle møde Fergie senere på eftermiddagen.

Tiden nærmede sig, og det var så vildt, at jeg snart skulle møde Fergie, som bare er mit kæmpe idol! Vi sad og ventede uden for det studie, Fergie var i, fordi hun skulle have taget nogen billeder. Men så kom tiden endelig, hvor jeg skulle møde hende. Hun kom hen og hilste på mig og spurgte mig om nogen forskellige ting, som for eksempel hvad jeg hed og hvor jeg kom fra. Vi snakkede lidt sammen, og vi fik taget nogle billeder. Og så fik jeg selvfølgelig hendes autograf. [faktaBox]

Hun var virkelig sød at snakke med og helt nede på jorden. Bagefter så jeg hende få taget nogle billeder, og efter en times tid var det tid til at sige farvel.

Det var virkelig en fed oplevelse at stå og snakke med sit idol. Jeg glemmer aldrig nogensinde den oplevelse. Jeg havde bare lyst til at dele denne har fantastiske oplevelse med jer. Jeg håber også, at I får mulighed for at møde en af jeres yndlingsstjerner.

Kh. Simone

MestLæste