Kender i det: I står i en butik og ser den her vildt fede trøje og tænker "den må jeg bare eje", men når man så kommer ind i butikken, hænger størrelserne x-small og small kun på bøjlerne?

Jeg har prøvet det en masse gange, for ikke at sige tusindvis af gange og er ved at være godt træt af det. Nogle gange kan jeg føle mig helt malplaceret i en tøjbutik.

Læs også: Få undertøj som passer til din krop

Jeg var for nylig i Bianco, hvor jeg skulle have et par nye højhælede sko. Jeg fandt fem par, som jeg gerne ville prøve, men ingen af dem var i min størrelse. Jeg er begyndt og tænker over, om jeg er forkert, siden jeg aldrig kan få de sko, som jeg gerne vil have til min store fødder eller trøjer til min store barm.

Læs også: Badetøjsguide

Normalt har jeg altid lyst til at kigge på tøj og sko, men de sidste par gange jeg har været inde i byen, har jeg bare ikke haft lyst til at gå hen til de skobutikker, der er, for hvis de ikke har den sko, jeg gerne vil prøve, i min størrelse, vil det være endnu et nederlag. For chancen for jeg overhovedet finder noget, jeg kan lide, og jeg passe, er meget lille.

Læs også: Jeg følte mig som et nul

Jeg kan heller ikke lade være med at tænke over de tøj- og skomærker, som kun laver deres produkter til bestemte personer, som er tynde og har små fødder. Det gør mig vred, at jeg ikke kan gå i det tøj, jeg vil, fordi de kun vil have tynde, modellignende mennesker til at gå i deres mærker.

Det er som om, at de tror, alle mennesker er ens, og at vi alle ser ens ud. Men det gør vi ikke.

Tak fordi du tog dig tid til at læse dette lille indlæg, jeg håber, du vil tage et smut forbi min blog: lifeaslange.blogspot.com

Vil du gerne sende et blogindlæg til Læsernes Blog? Så læs meget mere her!