vi unges blog

Jeg er faktisk lidt desperat…

Af Karoline 15. februar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes blog: Læs om karoline, der gerne indrømmer, at hun er lidt desperat efter at finde en kæreste!

Jeg render faktisk rundt og tænker på drenge hele tiden… eller nærmere sagt: Jeg tænker på, hvordan det er at have en kæreste! Selvfølgelig er det jo ikke det ENESTE, jeg tænker på, men nogen gange popper der bare sådan nogle tanker op.

Hvis jeg for eksempel er ude med mine veninder, og det har været vildt hyggeligt, så kommer den der tanke bare snigende lige så stille ind i baghovedet: "Ville det have været hyggeligere med en kæreste ved min side?"

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Jeg tager mig selv i at "lave om" på drengene for at få dem til at se godt ud sammen med mig. Jeg tænker tit: "Hmm, ham der har en flot krop, men hvis han nu var lidt højere, så ville vi være det perfekte par!". Ja, det er skørt, men rigtigt!

[faktaBox]Jeg gør det med tilfældige fyre på gaden, men også med folk, jeg har kendt hele mit liv! Jeg ved ikke, om nogle af jer andre piger på min alder gør det samme?

Jeg ved ikke, om det er mine score-evner, der er noget galt med? Jeg er måske ikke den første til at gå hen og sige hej til en lækker fyr. Jeg syntes ikke, at jeg er grim, men bestemt heller ikke, at jeg er smuk! Min næse er for eksempel ALT for stor!

Jeg syntes, jeg går i noget pænt tøj. Jeg synes da i hvert fald, at jeg har set værre tilfælde! Jeg er ikke tynd, men heller ikke for tyk. Lad os bare sige, at jeg har lidt ekstra fed rundt omkring - og som meget gerne må forsvinde!

Jeg har humor (- synes jeg selv!), jeg er hjælpsom, god til at lytte og trøste folk. Måske er det fordi, at jeg ikke har langt hår? Ja, det er vist en latterlig tanke, men jeg tror helt klart, at der er nogle fyre, der vælger ud fra det.

Jeg har næsten flere drengevenner, end jeg har pige venner. Der er bare noget ved drenge, der gør, at jeg rigtig godt kan lide at være sammen med dem. Det er rart at høre drengenes mening nogle gange. De har oftest nogle helt andre syn på ting, end vi piger har.

Måske er jeg bare den der "venne-type" i stedet for en kæreste-type. Det er måske den eneste måde, drengene ser mig på? Jeg må simpelthen ud af den der "venne-zone"!

At starte med at prøve at score ens venner er måske ikke den bedste start, hvis man gerne vil have en kæreste. Hvad er jeres allerbedste råd til at score drenge og få dem til at blive vild med én i stedet for bare ven med én?

- Karoline

MestLæste