Det var den 4. december 2011. Jeg var sammen med 11 elever og to lærer fra Bjerget Efterskole på tur ved Bulbjerg, som ligger 20-30 kilometer fra Thisted oppe ved Thy. Der var koldt, og vinden blæste helt vildt. Man fik sand i øjnene på grund af blæsten, og Vesterhavets bølger var helt vilde.

Læs også: Jeg har børnegigt.

Det begyndte, da tre elever og jeg gik lidt i forvejen og kom forbi Bulbjerg på stranden. Det betød, at stranden blev meget smal, fordi bølgerne kom meget langt ud på stranden. De to elever havde fået øje på bølgen og tog fat i klippen, mens de havde fat i den tredje elev, som prøvede at holde fast i mig, men hendes hånd gled, og jeg blev revet med ud i Vesterhavet.

Jeg prøvede at hoppe op og ned i vandet, mens jeg råbte om hjælp, men jeg var under vandet for mange gange til, at de kunne høre mig. En af eleverne råbte på forstanderen, som var en af lærerne, der var med. Han smed alt, hvad han havde i hænderne, og sprang ud i vandet for at redde mig. Han nåede ud til mig og svømmede alt, hvad han kunne.

Læs også: Pas på med de der drømme.

Jeg blev hevet op på land, men kunne ikke trække vejret. Jeg fik hjertemassage og mund til mund. Da de så endelig havde fået liv i mig, slæbte de mig op af Bulbjerg og op til ambulancen, som var kommet. De fik tøjet af mig og lagde mig på en båre med et brandtæppe over mig.

Jeg blev kørt til Aalborg Sygehus sammen med en elev og en lærer. De andre elever var i chok, og det samme var viceforstanderinden.

Jeg kom på sygehuset, hvor jeg fik en luftmaske på og fik taget en del blodprøver. Alt endte godt, og jeg har fået snakket med en psykolog om, hvad der skete. Alt går godt, men jeg tænker over det hver dag.

Læs også: Min far var hashmisbruger.

Kh. Sofie

Læs mere om, hvordan du kan skrive til læsernes blog her.