vi unges blog

Håbløst forelsket

Af Noor Mayassi 3. februar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes blog: Er du dybt forelsket i en fyr, som du egentlig burde glemme? Vil du virkelig gerne glemme ham, men synes det er for svært? Husk, at det aldrig er umuligt at glemme noget som man gerne vil glemme.

At elske en person er det smukkeste, man nogensinde kunne forestille sig. Men selv om kærligheden har været stærk og virket endeløs, så kan der ske det, at I vælger at gå fra hinanden på grund af nogle problemer, eller fordi I bare ikke føler, at I er "Meant To Be".

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sidder du så der og stadig tænker på ham, selv om du faktisk burde glemme ham? Bliver du jaloux, når han snakker med andre piger, selv om du rent faktisk ikke har ret til at blive det længere? Tror du, at det er umuligt at glemme de smukke øjeblikke, I havde sammen?

Drop de triste og ulykkelige sange. Drop de triste samtaler med veninderne. Drop minderne om ham og kom videre i dit liv. Tag ud med vennerne i stedet for at blive hjemme og være ked af det. Jo mere du er alene, desto mere kommer du til at tænke på ham. Og jo længere du er med den forkerte person, jo længere tid går der før du finder den rette og rigtige person. [faktaBox]

Læs også: 15 grunde til at være single.

Man må være stærk og tålmodig. Det er ikke umuligt at glemme ham. Er du måske en af de piger, der kun kan glemme en person ved at falde for en ny person? Jamen så tag i biografen og se en film med veninderne. Måske sidder der en sød fyr derover?

Måske behøver du slet ikke at elske en person i øjeblikket. Måske har du brug for at slappe lidt af og fokusere på skolen, lektierne og vennerne. Kærlighed er ikke alt i livet. Det er også dejligt at være single igen og hænge ud med veninderne.

Kærlighed kommer af sig selv. Du behøver slet ikke lede, for den vil selv finde dig. Glem fortiden, lad vær med at tænke på fremtiden og nyd nutiden.

- Noor Mayassi

Læs også: 10 tegn på, at du er ovre ham.

MestLæste