vi unges blog

Forpremiere på ”Justin Bieber: Never Say Never”

Af Jannie 30. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes blog: Jannie vandt billetter til forpremieren på ”Justin Bieber: Never Say Never” i London. Læs om hendes oplevelse her.

Det hele begyndte, da jeg sad og ventede på at få at vide, hvordan jeg kunne deltage i konkurrencen. Det skulle man gøre på TV2's hjemmeside, og jeg skyndte mig at deltage - først en gang så igen og igen. Jeg ville vinde!

Det blev torsdag, og jeg skulle i skole. Vi skulle holde skolefest den dag, så jeg glædede mig, fordi vi skulle spille skuespil. Vi øvede og øvede, og i pausen tjekkede jeg min mobil. Der var én, der havde ringet, men jeg tænkte ikke over, om det havde noget med konkurrencen at gøre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Dagen gik, hvor vi spillede skuespil, besøg hos min veninde og fest på skolen. Da jeg kom hjem, børstede jeg tænder og gik op på mit værelse. Jeg tændte min computer og tjekkede min mail. Jeg havde fået en masse mails, men der var én, der skilte sig ud. Der stod "TILLYKKE (JUSTIN BIEBER)". Jeg skulle lige til at slette den, men det var godt, at jeg ikke gjorde det. Jeg læste mailen og en gang mere og en gang mere.

Læs også: Kom i biffen og se Justin Bieber-film.

Så råbte jeg på min mor, at hun skulle skynde sig at komme, fordi jeg havde vundet konkurrencen om at komme til forpremiere i London. Min storebror kom ind og spurgte, hvad der var sket. Jeg begyndte at græde - så glad blev jeg. Jeg havde ikke noget pas, og jeg havde aldrig prøvet at flyve før. Da jeg kom i skole næste dag, fortalte jeg det til mine veninder og venner.

Men i løbet af weekenden begyndte jeg at hoste og havde det rigtig skidt. Jeg fik det dårligere og dårligere og skulle til vagtlæge. Han sagde, at det nok bare var influenza.

Se videoen fra Vi Unges Bieber-parade her.

Jeg havde stadig ikke fået et pas, så det skulle jeg havde lavet, selv om jeg havde det mega dårligt. Derfor er mit pasbillede også mega grimt. Tirsdag skulle jeg sove hos min søster, for hun skulle med på turen. Jeg kom derover om aftenen, og vi skulle op mega tidligt! Vi skulle nemlig med toget til Københavns lufthavn. Det var første gang, jeg skulle rejse længere væk end til Tyskland.

Først der gik det op for mig, at jeg havde vundet turen til London! Jeg skulle se Justin Bieber i virkeligheden OMB!!! Jeg skulle se NEVER SAY NEVER. Vi skulle se filmen. Vi skulle gå på den "lilla løber".
Jeg fik blandt andet Jaden Smiths og Jessica Jarrells autograf. Filmen er i 3D, og den er mega god. Man ser Justin Bieber fra han er helt lille, til han synger på den scene, hvor Michael Jackson, Taylor Swift og mange andre har sunget!

Det var helt vildt fedt! I'm a BELIEBER, and I'm proud of it!

Jannie Jensen

MestLæste