kærlighed

Er selvtilliden ødelagt efter et break-up?

Af Noor Mayassi 1. marts 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes blog: Er det muligt at få selvtilliden tilbage igen efter et mislykket forhold? Vil man være i stand til at smile igen efter et ”break-up”?

Nogle gange må man åbne øjnene og indse virkeligheden. Efter et break-up kan det føles som om, livet er gået i stå. Det kan føles som om, verden omkring dig pludselig er langt væk. Du er ikke rigtig i stand til at tænke klart.

Tankerne om de ord, han sagde, før han gjorde det forbi, piner dig. Du vil måske miste selvtilliden og hade alle fyre i verden. Men livet stopper ikke der. Livet går altså videre og det går ikke, at man bare sidder og græder over noget, der er forbi.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det kan være meget hårdt i starten at skulle vende sig til, at man nu er single, men med tiden vil man indse, hvor tåbeligt det egentlig var at græde over noget, der aldrig ville komme tilbage.

Du må for guds skyld ikke komme til at hade dig selv. Det betyder ikke, at du er grim eller at der er noget i vejen med dig, bare fordi han slog op. Du må blive ved med at fortælle dig selv, at du er verdens smukkeste pige. Og du skal være ligeglad med, hvad andre synes.

[faktaBox]Du er en pige, og alle piger er smukke på deres egen måder. Der er helt sikkert en fyr derude, der er på udkig efter dig. Der vil være masser af muligheder og chancer, og du skal bare nyde det og tage det stille og roligt.

Forkæl dig selv og gør ting, der gør dig lykkelig og glad. Smil til verden og mød nye mennesker. Det er ikke værd at bryde sammen på grund af en fyr. Der er masser af fyre derude, så tag det bare helt roligt. Fyren vil komme af sig selv, og dine tårer fortjener ikke at brænde dine kinder.

En skønne dag vil du finde den eneste ene, der vil gøre dig lykkelig. Og den fyr vil indse, at du er verdens dejligste pige.

MestLæste