vi unges blog

En ferie med en trist afslutning

Af Julie 16. juli 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes blog: Julie glemmer aldrig sin ferie i Tunesien og den søde fyr, hun mødte dernede.

Ferien gik til Tunesien i en uge sammen med min familie. Det var superlækkert! Og så var der jo også det, at jeg mødte en flok danskere. Vi spillede en masse fodbold og kort, og vi hyggede os meget!

Imellem de her danskere var der selvfølgelig en fyr. Han var fantastisk! Jeg snakkede meget med ham. Vi var de ældste af os alle sammen, og det var fint.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Han var virkelig noget speciel - megasød og alt muligt. Jeg følte virkelig, at det kunne blive til noget, og at vi havde en speciel connection. Jeg fik hans mobilnummer, og så skulle vi til Danmark igen.

[faktaBox]Herhjemme skrev jeg så en del med ham, og han var stadig superdejlig og megasød! Uheldigvis er det ikke alle historier, der ender godt, og det her er desværre en af dem med en (indtil videre) dårlig slutning.

For det viste sig så, at han havde en kæreste herhjemme. Det havde han ikke givet udtryk for dernede, og jeg blev da lidt ked af det.

Jeg skriver stadigvæk lidt med ham engang imellem, og det er jeg glad nok for.

Kh. Julie

MestLæste