vi unges blog

Cille mødte Justin Bieber

Af Redaktionen 24. maj 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Cille var en af de heldige Vi Unge–læsere, som vandt et møde med selveste Justin Bieber. Læs om oplevelsen her!

Hvordan havde du det, da du fik at vide, du havde vundet et møde med Justin Bieber?
- I starten troede jeg, det var telefonfis. Men da min mor så havde ringet og fundet ud af, at det var rigtigt, blev jeg helt vildt glad og løb rundt og skreg i hele huset!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

[faktaBox]Hvordan havde du det, inden du skulle møde Justin Bieber?
- Jeg var MEGA nervøs! Jeg rystede som aldrig før, og da jeg blev bedt om at slappe af, fik jeg bare kvalme og følte det som om, jeg skulle kaste op.

Hvordan var det at snakke med ham?
- Altså, jeg vil ikke rigtig sige, at jeg snakkede med ham, fordi at jeg var fuldstændig mundlam! Jeg kunne ikke sige noget, og da han sagde, at jeg skulle stille mig ved siden af ham, og han så tog om mig, kunne jeg slet ikke få vejret! Er du endnu mere vild med ham, nu hvor du har mødt ham?
- Man kan godt sige, at jeg er mere vild med ham nu, ja. Altså jeg troede ikke, at jeg kunne blive mere vild, men ja det er jeg da! Jeg føler lidt, at jeg kender ham, og at jeg så kan være RIGTIG forelsket i stedet for bare at være en pjat-fan!

Læs også om 12-årige Rebekka, der mødte Justin Bieber.

MestLæste