Mit liv

10 nye venner for livet i London

Af Maibrit Houe 19. juli 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I samarbejde med EF Sprogrejser har Vi Unge sendt en flok piger af sted på sprogrejse i London. Læs deres første blogindlæg fra turen her!

Hej Vi Unge-læsere,

Vores tre uger lange sprogrejse med journalistik i London er nu begyndt.

Én af de ting, vi alle havde gået og tænkt meget over inden afrejsen, var, hvordan forholdet til de andre piger ville blive. Der var ingen tvivl om, at vi alle var spændte, da vi stod i lufthavnen og sammenlignede virtuelle billeder, vi havde set på Facebook med virkelighedens verden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men inden længe gik snakken om hobbyer, familiemedlemmer, dialekter og forventninger til turen, og det føltes som om, vi havde kendt hinanden i flere måneder allerede efter de første par dage.

Fra portrætter til grineflip
I en journalistiktime fik vi til opgave at interviewe en af de andre piger og skrive et portræt af personen, som vi senere skulle læse op for resten af klassen. Mange af portrætterne var personlige, og vi fandt ud af ting om hinanden, som vi normalvis ikke ville have fundet ud af. Efter timen var vi kommet tættere ind på hinanden og følte nu, at vi kunne snakke om nærmest alting.

For hver dag der går, bliver vi tættere og tættere, og fællesskabet bliver bedre i takt med, at vores interne jokes og grineflip bliver til flere og flere.

Læs også: Studieliv - Sprogrejse i USA

MestLæste