Det ser så let ud for stjernerne på den røde løber! Men når vi andre prøver at få Hollywood-vipper ender vi med små, tykke klumper over øjnene.

Heldigvis har de kendtes makeupartist Suzie Kim afsløret et trick, der får dine vipper til at blive endnu længere og flottere. Det skriver Eonline.com. Og det bedste ved det hele er: Det er gratis!

Læs også: Sådan får du lange øjenvipper

Inden du åbner mascaraen, skal du bare holde den under den varme hane i ti sekunder eller bruge din hårtørrer til at varme den op med. Varmen gør nemlig, at din mascara bliver mere flydende og nemmere at arbejde med.

-Man kan sammenligne det med at komme varmt smør på sin toast i forhold til at smøre helt koldt smør på, forklarer makeupartist Suzie Kim.

Tag testen: Hvilken vandfast mascara skal du købe? 

Den varme, flydende konsistens kan få selv de tyndeste vipper til at se fyldige og flotte ud, samtidig med at de bliver længere uden at klumpe.

Når du er færdig med at lægge din mascara, kan du rede dine øjenvipper igennem med en øjenvippebørste for det perfekte look.

Psst! Tricket er også godt, hvis din mascara er blevet tør. Det varmer de tørre rester op, og vupti! - Den er så god som ny!   

I galleriet får du endnu flere tips til at få lange og flotte øjenvipper:

5 spørgsmål og svar om din mascara