nyeste vi unge

2 Vi Unge til dig

Af Julie Lund Mikkelsen 24. august 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det nye Vi Unge fejrer dig! Derfor har vi lavet bladet på en specielt måde, så du kan designe dit helt eget Vi Unge – og så får du ikke bare ét, men hele TO Vi Unge denne gang. Du skal jo forkæles lidt ekstra, ikk’?

Du er sød, dejlig, cool, sjov, sej og smuk, som du er! Derfor skal DU fejres, og det bliver du i det nye Vi Unge, hvor du både kan få bladet til at passe præcis til dig – og hvor du får et ekstra Vi Unge med som en gave …

Gave til dig: Ekstra Vi Unge-blad

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du får ikke bare et, men hele TO blade, når du køber dit Vi Unge denne gang – og du kan vælge mellem flere forskellige!

Særnummer: Design dit helt eget blad

Det nye Vi Unge er lidt anderledes, end det plejer at være. Du kan nemlig få bladet til at passe lige præcis til DIN personlighed. Vælg, hvilket humør du er i lige nu, og find din helt egen vej gennem bladet.

Fejr dig selv

Vi fejrer DIG i det nye Vi Unge – men husker du at fejre dig selv i hverdagen? I det nye Vi Unge lærer vi dig, hvordan du fejrer alt fra de store sejre til de små ting, du er stolt af. Det er altså vigtigt at huske at klappe sig selv på skulderen ...

15 ting, der forkæler dig

En anden ting, der er vigtig – og som du har fortjent – er masser af selvforkælelse! Og det behøver altså hverken være besværligt eller koste en formue. Vi guider dig!

Kan du gætte et venindepar?

Vi havde faktisk ret svært ved det her på redaktionen. I det nye blad kan du tjekke, om du er ekspert i at gætte, hvem der er veninde med hvem ...

Find de perfekte jeans

Er det bare os, eller kunne det være lidt rart at få shoppet de perfekte jeans én gang for alle? Vi giver dig de bedste tricks, så du med garanti får et par med hjem i skabet, du kommer til at elske så højt, at du slider dem op!

Vi har de smukkeste læsere

Og i det nye nummer har vi fået 15 læsere til at vise deres fineste look frem. Cecilie tipper dig, så du selv nemt kan hapse helt samme look!

Snup stilen fra dit stilikon

Du beundrer hende dag efter dag – og nu giver vi dig de allerbedste råd til, hvordan du kopierer hendes stil med ting, du har i skabet, eller som du kan købe billigt. Smart!

Flirtetips, der virker

Flirtetips har du sikkert hørt mange af – men nu får du 10 flirtetips, der med garanti virker, og som alle kan bruge – også de generte piger ... 1, 2, 3, flirt igennem!

Læs også: Den lækreste skolekalender på gaden nu

Læs mere om