Indretning

Video: Det sejeste ”Twilight”-værelse

Af Ivy 2. februar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes blog: Ivy er pænt meget vild med ”Twilight”. Faktisk så meget, at hendes værelse er et helt ”Twilight”-univers!

Første gang, Bella møder Edward, føler hun sig helt fortryllet og forblændet ved hans udseende og skabning. Hun føler en impulsiv trang til at lære ham at kende, og som verden er skruet sammen, bliver Bella så heldig at lære ham at kende. Og hun elsker alt ved ham.

Filmens historie og selve grundlaget for filmen er jo Bellas og Edwards kærlighed for hinanden. Da temaet er kærlighed, skulle man næsten tro, at jeg var den største kærlighedsfanatiker og meget romantisk. Det er jeg ikke!

Se en masse billeder fra "Twilight" her.

Jeg lærte "Twilight" at kende, fordi min søster sad dag ud og dag ind fuldstændig klistret til bøgerne. Min søster er meget romantisk, så da hun forklarede mig om det store kærlighedsdrama, der følger Edward og Bella igennem bøgerne, havde jeg allerede en dårlig indstilling til bogen, da det ikke ligefrem er min yndlings-genre.

Men efter min søster gik i gang med sin overtalelse, fik jeg læst bøgerne. Jeg blev fuldstændig opslugt af den magiske verden. Jeg læste bøgerne om og om igen, så filmene utallige gange og prøvede ihærdig at finde al viden inde for sagaen. Men i længden føltes det ikke helt nok...

Det magiske univers trak mig længere ind, og jeg begyndte at samle adskilligt "Twilight"-merchandise: forskellige plakater af karaktererne i bøgerne (- i alt 204 plakater!), smykker fra filmene, brætspil, papfigurer, kuglepenne samt blyanter, mobilholdere, sengetøj, blade, nøgleringe, krus, parfume og andet gøjl.

Test dig selv: Hvem er du fra "Twilight"?

Jeg var så heldig at vinde turen til Stockholm, hvor jeg stod ansigt til ansigt med de to hovedroller Bella og Jacob, som blev spillet af Kristen Stewart og Taylor Lautner. Jeg fik deres autografer samt en god video.

Jeg havde samlet så meget og trukket mig så dybt ind i universet, at mit værelse var blevet dedikeret til "Twilight".

Det lyder som en meget voldsom besættelse, hvilket det i princippet også er. Men nogle gange, når hverdagen trænger på og problemerne stiger en til hovedet, ønsker man bare at leve sig ind i sin egen fortryllende, eventyrlige verden, og findes der et bedre univers end i "Twilight"?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste