Opskrift – Rålækker risengrød
Mad & opskrifter

Opskrift – Rålækker risengrød

Af Stine Nielsen 19. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er bare megalækkert med en god, gammeldags skål risengrød med masser af kanel på! Hvis dine tænder også løber i vand bare ved tanken, så tjek den her opskrift.

Lav en god skål risengrød til veninderne eller familien, og kom i total julestemning!

Det skal du bruge til risengrød:

2 dl vand
100 g grødris
6 dl mælk
Lidt salt
Kanelsukker og smør

Sådan gør du:

Kog vandet op i en gryde. Hæld risene i og rør rundt, til vandet koger. Hæld mælken i lidt ad gangen og rør, til mælken koger.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Skru ned for varmen og lad din risengrød simre færdig under låg i cirka 50 min. Rør i risengrøden undervejs.

Tag låget af de sidste 10 minutter, så væsken kan fordampe, og din risengrød bliver fast. Risengrøden kan smages til med lidt salt og serveres med kanelsukker og en stor smørklat. Mums!

Læs også: Lav sød julekonfekt med nødder

Kilde: Soendag.dk

MestLæste