Film & serier

Sæson 3 af Bridgerton er bekræftet - her er alt, vi ved

Redaktionen 6. april 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: PR
Nu er der endelig nyt om den tredje sæson af Netflix' seriehit.

Det historiske drama ’Bridgerton’ om intriger, sladder og jagten på kærlighed i 1800-tallets London, er blevet en af de mest sete serier på Netflix nogensinde.

Er du en af Bridgerton-familiens mange fans, kan du glæde dig over, at der er meget mere godt i vente.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

’Bridgerton'-serien er baseret på bøgerne med samme titel af forfatteren Julia Quinn, og eftersom Julia har skrevet flere bøger om overklassefamilien, forventede fans også, at der ville komme flere sæsoner af Netfix-serien.

Hvilket nu bliver en realitet.

Alt, du skal vide om Bridgerton sæson 3

I april 2021 bekræftede Netflix en tredje og en fjerde sæson af serien. Og de annoncerede det på bedste Bridgerton-manér, nemlig via Lady Whistledown:

Foto: PR

Hvad er plottet i sæson 3?

Det er endnu ikke helt klart, men i den tredje bog, ‘An Offer From a Gentlemen’, følger vi den næstældste Bridgerton-bror, Benedict Bridgerton.

Du husker måske, hvordan du i første sæson fik hentydningen om, at han var en smule usikker på sin seksuelle orientering. Derfor er der spekulationer på, om karakteren måske er queer.

Men om det gør sig gældende eller ej, må vi vente med at finde ud af i den nye sæson, for bøgerne afslører det ikke.

Hvornår har sæson 3 premiere?

En fast premieredato er endnu ikke sat, men optagelserne til den tredje sæson begynder i England til sommer, og det forventes derfor, at vi vil kunne få et gensyn med Bridgerton-familien i foråret 2023.

Læs mere om

MestLæste