Film A beautiful life
Film & serier

Christopher følte sig tit på dybt vand i Netflix-film: ”Der er scener, hvor jeg bare gjorde, det bedste jeg kunne”

Af Sigrid Glavind 6. juni 2023
Foto: Martin Dam Kristensen / Netflix
Vi har taget en snak med Christopher om hans hovedrolle-debut i Netflix-filmen 'A Beautiful Life' – og om at føle sig på dybt vand, men alligevel lykkes.

Du kender ham nok mest for sin charmerende stemme og krøllede lokker, og så har han været et af de største danske popnavne i et årti og elsket af sine fans cirka lige så længe.

Men nu har Christopher haft sin første hovedrolle i den romantiske Netflix-film "A Beautiful Life". Og selvom han tidligere har haft små roller i andre danske film, er det først nu, han føler, at han har taget hul på livet som skuespiller.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

– Det føles vanvittigt. Vanvittigt fedt. Det føles som starten på et nyt kapitel i min karriere. De roller jeg har haft tidligere har været en slags research, som ledte frem til den her rolle, fortæller han.

Men Christopher har ikke altid jagtet skuespildrømmen, og det er faktisk musikken, der førte ham til "A Beautiful Life".

– Jeg har altid drømt om at blive musiker. Men skuespildrømmen opstod i takt med, at jeg prøvede kræfter med skuespil i mine musikvideoer, forklarer han.

Foto: Emilia Staugaard

Det har da heller ikke altid været en dans på røde roser at gå fra musiker til også at spille hovedrollen i en stor Netflix-film - også selvom han er vant til at stå foran et kamera, når han laver musikvideoer.

Christopher er selvsagt ikke uddannet skuespiller og har primært levet af sin musik. Så da han sagde ja til rollen som 'Elliott' i ”A Beautiful Life”, kunne han ikke regne ud på forhånd, hvilke scener der ville blive hans største hovedpine.

"A Beautiful Life"

  • Christopher spiller rollen som fiskeren Elliott, der har en helt ekstraordinær sangstemme. Han møder musikmanageren Suzanne og hendes datter og producer Lilly, som han forelsker sig i. Elliott må kæmpe mod fortidens dæmoner, som truer hans musikalske gennembrud og forholdet til Lilly.
  • Filmen havde premiere den 1. juni 2023 og kan ses på Netflix.

– Det var overraskende, hvilke scener der drillede mig, og hvilke der ikke gjorde. Der var for eksempel nogle store scener, hvor jeg skulle græde, men det kom bare til mig. Det føltes ægte, og jeg havde den rigtige nerve, fortæller han.

At græde på kommando lyder måske en anelse sværere end at spille glad. Men ikke for Christopher. Og når det kom til netop de scener, kunne Christopher godt mærke, at han ikke er uddannet skuespiller.

– Jeg kan ikke være sådan ”giv mig fem minutter, så har jeg den, det lover jeg”. Det var nærmere ”giv mig fem minutter, og jeg har den stadig ikke”. Så der er scener, hvor jeg bare var nødt til, at gøre det bedste jeg kunne, griner han.

Men nu kan Christopher ånde lettet op, på trods af, at han ofte følte sig på gyngende grund. For filmen er i hus og tilgængelig for millioner af mennesker overalt i verden.

”A Beautiful Life ” kan ses på Netflix fra 1. juni 2023.

MestLæste