Det sker

Populær TikTok-stjerne anklages for seksuelle overgreb

Af Josephine Sjelhøj 26. januar 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @siennamaegomez
Influenceren Jack Wright anklager TikTok-stjernen Sienna Mae Gomez for seksuelle overgreb i en ny video.

Den 18-årige TikTok-stjerne Jack Wright har i en YouTube-video anklaget sin tidligere kollega Sienna Mae Gomez for seksuelle overgreb.

Begge stjerner er kendte fra TikTok og fra det populære TikTok-kollektiv ”Hype House”. Det seneste års tid har der floreret ubekræftede spekulationer om overgreb. Rygterne kom frem efter en anden TikToker, Mason Rizzo, anklagede Sienna Mae for overgreb på Jack.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

"Her er, hvad Sienna gjorde mod mig"

Disse anklager, der indeholdt billeder og videoer, blev postet på Twitter og sidenhen delt af Jack Wright, som nu for første gang selv fortæller sin historie i en YouTube-video med titlen ”what sienna mae did to me”.

– Hun brød ind i mit hus, når jeg sov, og kom ind i mit værelse, hvor jeg vågnede op med hendes hånd i mine bukser, forklarer Jack i videoen.

– En anden nat forsøgte hun at rive tøjet af mig, mens hun rørte mig ved skridtet, og forsøgte at kysse mig, fortæller han videre.

Afviser anklager

De to TikTokere har flere gange medvirket på hinandens sociale medier, og her har de ofte fremstået som kærester eller meget tætte venner.

I videoen benægter Jack dog at have haft et forhold til sin TikTok-kollega, Sienna, og anklager hende også for at have opført sig upassende over for ham.

Sienna Mae har afvist anklagerne. Det gjorde hun første gang tilbage i sommeren 2021, og efter offentliggørelsen af videoen med de nye anklager om overgreb, har hun udgivet et blogindlæg, hvori hun igen afviser Jacks påstande.

Se Jack Wrights nyeste video, hvori han anklager Gomez for seksuelle overgreb, her:

Læs mere om

MestLæste