Hvert år tager masser af unge på udveksling for at opfylde deres inderste drømme. Drømme om livslange venskaber på tværs af grænser. Drømme om school spirit, kænguruer, sportskampe og cheerleaders. Drømme om enestående natur og forbløffende seværdigheder. Drømme, der kan blive virkelighed.

De fire verdenshjørner er tættere på, end du tror, så er du klar på at udforske hele universet og komme hjem med uforglemmelige og uvurderlige oplevelser i bagagen, så er Explorius helt sikkert noget for dig! Med 14 destinationer over hele verden kan du frit vælge, hvor rejsen skal gå til. Ved du, at du inderst inde er skabt til at være prom queen i USA? Er du ellevild for at holde juleaften på stranden i Australien? Trækker det i dig for at lære at stå på ski i Canadas vilde bjerge? Eller vil du bare gerne indtage landet, hvor One Direction blev til?

Hvis du er klar på dit livs eventyr og gerne vil gøre din drøm til virkelighed, så vil vi gerne invitere dig og dine forældre til et gratis og uforpligtende interview, hvor vi sammen kan snakke drømme og planer. Book dit interview i dag på vores hjemmeside explorius.dk. 

 

Test: Hvilket land er du?

Vil du gerne vide, hvor det kunne være fedt for dig at tage på high school i udlandet, så tag testen lige HER