Ved du stadig ikke helt, hvad du skal bruge din sommer på? Så har vi den bedste idé! Lige her kan du nemlig vinde en sprogrejse til England – det lyder jo ret meget som den mest fantastiske sommerferie ever!

EF Sprogrejser er din chance for at tage på en fantastisk udlandsrejse uden mor og far. Du tager af sted hen over sommeren med en ledsaget gruppe af teenagere på din egen alder. Din sprogrejse vil være pakket med dynamisk undervisning, masser af fede aktiviteter, og du vil altid være ledsaget af en dansk kursusleder.

Se et nyt sted af verden, få nye internationale venner, udvid din horisont, og få et ordentligt skud selvtillid. Du vender helt sikkert hjem med de bedste minder og stærkere sprogkundskaber.

Er du klar til at deltage i konkurrencen? Så læs lige med her, for måske er der et lille hint til det rigtige svar … EF har skoler på 46 destinationer i hele verden, hvor man kan lære engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk, japansk eller kinesisk. Du kan tage på sprogrejse som 10-17-årig og uanset sprogniveau. Læs mere om EFs sprogrejser HER.

Deltag i konkurrencen om en sprogrejse til England med EF HER.

Hvis du er under 18 år, så husk at spørge dine forældre om lov, før du deltager.

Herunder kan du få et glimt af, hvordan din sommer kan komme til at se ud: