Kunne du forestille dig aldrig nogensinde at måtte forlade dit hus? Nej, vel? Men det er virkeligheden for pigen Maddy i filmen ”Alt eller intet”, der har premiere i biograferne den 25. maj, og som du kan vinde billetter til lige her!

Maddy har en meget sjælden sygdom, der betyder, at hun nærmest er allergisk over for alt, og derfor er det livsfarligt for hende at forlade sit hjem. Hun har været syg, siden hun var helt lille, så Maddy har efterhånden vænnet sig til en hverdag i huset sammen med sin mor og sin sygeplejerske, men da drengen Olly flytter ind i nabohuset, og de begynder at skrive sammen på SMS, bliver det hele pludselig meget mere besværligt - for kan man have en kæreste, når man ikke engang kan gå ud ad sin egen hoveddør?

Maddy og Olly sætter alt på spil for at være sammen, og du kommer helt sikkert til både at grine og græde sammen med dem, hvis du smutter i biografen for at se ”Alt eller intet”. Nederst i artiklen kan du deltage i konkurrencen om to billetter til filmen + bogen, filmen er bygget over, som er skrevet af Nicola Yoon.

Psst … du finder svaret på konkurrencespørgsmålet i traileren til ”Alt eller intet” herunder: