vi unges blog

Læsernes sidste skoledag!

Af Stine Nielsen 2. juli 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs de søde og rørende historier fra læsernes sidste skoledag lige her.

Vi bad om jeres historier fra sidste skoledag. Og wauw, hvor var der mange fantastiske at vælge imellem - tusind tak for jeres mange mails! De er alle sammen supergode og megasøde! Men vi skulle jo vælge, så her har I et par af de allersødeste historier fra sidste skoledag.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nøgen i poolen
"Hej Vi Unge, jeg vil meget gerne dele min fantastiske sidste skoledag med jer.

Jeg startede min sidste skoledag med at stå skolepatrulje i regnvejr. Da jeg var færdig gik jeg op i kantinen til hele vores årgang og spiste morgenmad sammen med dem. Dagen fløj bare af sted, og alle var i fantastisk humør på trods af regnen. Der blev givet tonsvis af kram til alle, og til sidst blev der taget et fællesbillede af hele min fantastiske årgang.

Da jeg forlod skolen gik jeg og sang Sommersummarum-sangen sammen med ni veninder. Vi gik op og købte en masse slik, i tophumør. Der var ingen hjemme hos en af mine veninder, så vi slog os alle ni ned i stuen, hvor vi snakkede i fire timer uafbrudt, bare ren tøsehygge.

Senere på aftenen da man kunne se solen titte frem, gik vi ud til en strand med nogle tæpper og noget slik og hyggede. Der var meget smukt, og vi fik en meget flink ældre mand til at tage et fællesbillede af os.

Nu springer vi frem til midnat, hvor mig og fire af mine veninder hoppede i poolen helt nøgne. Vi skreg med på sange, plaskede rundt og tog en masse sjove billeder. Jeg kunne ikke forstille mig en bedre start på sommeren, og jeg glemmer aldrig vores tur i poolen under fuldmåne.

Knus Louise :)"

sidste skoledag1

Sjov video fra lærerne
"Hej Vi Unge, jeg vil gerne dele min sidste skoledag med jer og læserne!

Dagen startede med, at vi skulle hygge og se en sjov video, vores lærer havde lavet. Derefter skulle jeg, sammen med nogle af mine veninder, over i gymnastiksalen, inden alle de andre fra skolen kom, fordi vi havde lavet et modeshow. Min kærestes far var blevet syg, og det var meget alvorligt.
Men da min kæreste fortalte, at hans far var blevet rask igen, blev jeg virkelig glad! Vores modeshow gik godt! Og alt var dejligt.
Vi krammede hinanden, og ønskede god sommerferie!

Knus Pigen fra Randers (:

Her er et link af vores sjove lærer!:D"

Sjov og hygge i skoven
"Hej Vi Unge

Jeg synes lige i skulle høre om min sidste skoledag!
Det var en super god dag, vi startede dagen med at hente vores lærer i en gammel brandbil, hvorefter vi spiste morgenmad og havde underholdning med kåringer osv. på min skole. Derefter tog næsten hele min årgang ned i den nærliggende skov, hvor vi hyggede og spillede lidt bold. Indtil videre havde dagen været ret hård, så jeg tog sammen med en veninde hjem og slappede lidt af, inden vi skulle til forfest med de med fantastiske tøser. Til forfesten fyrrede vi den maaaax af, inden vi skulle mødes med hele årgangen til en viiiiiiiiiiild fest! Alt i alt en helt vildt fedt afslutning efter 10 års skolegang.
Knus"
- Christina

sidste skoledag2

Våd vandkrig
"Det var så de ti år i folkeskolen. Venskaber, der holdt helt nede fra 0. klasse, og nu ender man ud med at forlade skolen i 9. klasse, hvor vores veje skilles. Vi havde en super FED sidste skoledag! Vi mødtes i klassen iført alle mulige kostumer og spiste fælles morgenmad sammen med vores lærere. De havde købt rundstykker og juice. Sikke en hygge der var. Der blev taget en masse billeder ud på hele dagen, superglade mennesker på et hvert billede.

Da vi var færdige med morgenmaden, løb vi op og ned af de lange, røde gange for en sidste gang og skreg "SIDSTE SKOLEDAG, LÅLÅLÅLÅLÅ!". Det var en superfed følelse, da vi afbrød timerne og kastede med karameller, hvor alle børn var glade, og ingen lærer blev sure. Vi havde arrangerede vandkrig i skolegården i et frikvarter, hvor både lærere og skolens elever var med på en dejlig sommerdag. Der kom godt nok mange våde mennesker ind derefter. Mission complete.

Derefter opførte vi et skuespil, hvor vi efterlignede vores lærere foran hele skolen. Min veninde og jeg holdt en tale for hver lærer om, hvor meget vi ville savne dem, hvordan vores skolegang havde været og hvor meget vi ville tæve dem i fodbold derefter. Vi smuttede over på sportspladsen - lærerne mod 9. klasse. Vi kæmpede en hård kamp, og der var ikke mindre end skræmmer og sved på panden, da dommeren fløjtede af, og vi vandt sejren over lærerne. Så cool! Det var en fantastisk dag, uforglemmelig. Det var den bedste årgang ever. I hjertet gemt, aldrig glemt!"
- Tonja

Hul i hovedet
"Til min sidste skoledag den 1. juni 2012 startede hele klassen sammen til morgenmad, og derefter gik vi sammen hen på skolen hvor vi kastede med karameller og lavede et show vi havde forberedt for resten af skolen. Derefter tog vi bussen med den anden 9.klasse ind til Odense City til en have, hvor alle elever der havde sidste skoledag mødtes. Det var meningen, at vi skulle have en god dag inde i byen, men fordi nogle folk blev fulde udviklede det sig lidt dramatisk. En fra vores klasse fik hul i hovedet, fordi han fik sparket en glasflaske i baghovedet. Det blødte og blødte, og vi var alle ret forskrækkede. Ham, der fik flasken i hovedet, blev kørt på hospitalet og fik syv sting, mens vi snakkede med politiet. Vi bar bange for, at det ville ødelægge hele vores dag, men da de ringede og sagde, at han kom med til festen om aftenen alligevel, blev hele vores dag/aften reddet! Og det endte med, at vi havde en fantastisk aften, som vi stadig den dag i dag ser tilbage på, og som vil blive husket i laaaaang tid. :)"
- Camilla

sidste skoledag3

Fail-billeder og syv kilo karameller
"Hej Vi Unge, nu vil jeg så fortælle om min helt igennem fantastiske sidste skoledag.

Det startede med, at om torsdagen skulle hele klassen sove sammen i en hyggelig spejdergård. Vi gjorde vores tøj klar til om fredagen, hvor vi klippede huller i T-shirts, shorts osv. Så blev det fredag, hele klassen vågnede og gjorde sig klar. Vi hjalp hinanden med at lægge skør makeup, gjorde vores hår grimt og bruge masser af hårfarve. Vi brugte læbestift til at tegne på hinanden med, og ellers brugte vi tuscher til at skrive på trøjerne. Der blev også lagt neglelak på drengene, de så så søde ud. :-)

Så gik vi over til skolen, der var ikke særlig langt. Vi råbte og skreg og sang i munden på hinanden, imens de andre børn kom cyklende og skulle i skole. Det var lidt flovt, men jeg kunne faktisk godt li' at have lidt opmærksomhed. Vi nåede over i skolen, og på hele gangen ind til klasserne dyttede vi med vores horn og sang 6.B, 6.B, 6.B.

Vi kom ind i klassen, der var morgenmad til os, mums. Vi sang også en fødselsdagssang til min søde veninde Freja, hun havde nemlig fødselsdag. Når, vi nåede og spise og så blev klokken halv ni. Nu skulle vi ud og kaste med karameller. Vi gik rundt i klasserne på hele skolen.. Når mig og vennerne kom forbi, sang de: 6.B og råbte og skreg. De var desperate efter at få karameller. En af mine veninder havde hele syv kg med. Det var lidt vildt. Jeg havde kun 2,5, men det var nok!

Efter vi havde kastet med karameller skulle hele årgangen mødes på biblioteket, fordi en uge før var vi blevet tilbudt at skulle lave noget, som vi ville vise.
Først var der en dreng, der hed Mathias, han spillede guitar og sang sin EGEN sang. Hold da op, det lød smukt. Så var det mig og to veninder, vi havde lavet et power-point, hvor vi havde gået rundt og taget "fail-billeder", alle grinte! :D. Så kom en dreng mere ved navn Anders, han spillede trommer til smooth criminal med MJ, det lød fedt! Så kom en gruppe med nogle ting, som lærerne skulle gøre, ligesom i det perfekte minut. Vi var alle flade af grin!

Efter det, skulle hele årgangen og skolen udenfor. Nogle skulle spille fodbold andre høvdingebold mod lærerne! Jeg spillede høvdingebold, mit hold vandt. YAY! Det var supersjovt, efter det gik vi bare rundt og hyggede. Efter det skulle vi ud i skolegården og synge. Vores skoleinspektør holdt en tale. Bla bla bla. På et tidspunkt sagde han: Det her har været det bedste år, så råbte min veninde og jeg: "Det sagde du også sidste år ". Hahahah! :-D.
Så kom det lidt triste at sige farvel til lærerne og venner. Jeg fældede en lille tårer, jeg har altid været glad for mine lærer! :').
Nu var vi frie.

Hilsen Rebekka."

sidste skoledag4

MestLæste