Mit liv

Facebook overvejer funktionen, vi alle har ventet på

Af Oliver Kokholm Ungermann 15. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
YES! Nu siger Facebook endelig, at de overvejer at indføre en ny funktion på Facebook, som mange brugere har drømt om. Se her, hvad det er!

Er du en af de mange brugere på Facebook, der hver dag sukker over, at man kun kan "synes godt om" og ikke trykke "synes ikke godt om" på statusser og billeder? Måske er der håb forude!

Læs også: Her er ordet, der giver dig flest likes på Facebook

Stifteren af Facebook, Marc Zuckerberg, siger nemlig nu ifølge Mashable, at de overvejer at indføre en "dislike" knap, hvor man altså kan vise aktivt, at man ikke synes specielt godt om det, man ser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Der er tidspunkter, hvor du gerne vil holde det simpelt og klikke en enkelt gang, men hvor "like"-knappen ikke føles passende, siger Zuckerberg.

- Vi er nødt til at regne ud, hvordan vi kan gøre det på den rigtige måde, så det ender med at blive en god handling og ikke en ond handling, fortsætter han.

Læs også: Få flere fans på din Facebook-side

Det Facebook gerne vil undgå er, at knappen bliver et middel til at svine andre til og være onde ved hinanden. Før de indfører funktionen, vil de altså finde en måde, hvor det kun bliver en god handling, så man for eksempel ikke skal trykke "synes godt om" til, at nogle har slået sig, men kan vælge noget andet.

Håber du, at Facebook indfører en "synes ikke godt om"-funktion?

Hjælp!Hvordanflirtermannettet?

MestLæste