Samfund

Er du Danmarks næste stjerne?

Af Marie Søndergaard 9. februar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Pladeselskabet NorM Records leder efter en ny sanger! Læs her, hvad du skal gøre, hvis du har en drøm om at blive Danmarks næste popstjerne.

Du står på en stor scene foran et kæmpe publikum og synger dit nyeste hit, der selvfølgelig allerede ligger nummer ét på alle hitlister … Er det sådan, du dagdrømmer? Så er det nu, du skal give din drøm en chance, for pladeselskabet NorM Records leder nemlig efter en ny popstjerne, og det kan blive dig!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Bliv en stjerne på Instagram

Du deltager i konkurrencen om at blive "NorM Star 2015" ved at oploade et cover via den her hjemmeside eller via app'en "NorM Stars 2015".

Du skal være mindst 12 år for at deltage, og husk at du skal have lov af dine forældre til at deltage, hvis du er under 18 år.

NorM Records vælger fem finalister af alle de cover-numre, de modtager, og de fem kommer ind i et studie på Vesterbro i København og får indspillet et akustisk nummer med en lille video til - og så er det tid til at stemme på den allerbedste!

Der bliver fundet én eller flere NorM Stars, som blandt andet vinder en singleudgivelse, videoproduktion og et covershoot. Vi skriver selvfølgelig også om dig her på www.viunge.dk! Det er seje Clara Sofie, som står bag hittet "Når tiden går baglæns", som skal skrive vinderens single.

Du skal oploade dit bud på et cover inden 10. april!

Læs også: Gæt stjerner med emojier

Det er Maria Sejer og Casper Milton, som står bag NorM Records, og de har lavet den her fine introduktionsvideo til konkurrencen:

Du skal vælge en af de her tre nice sange og lave et cover af det for at deltage i konkurrencen om at blive "NorM Star 2015":

MestLæste