description text
For mig, Sidsel, er en god veninde en, jeg kan komme til, hvis jeg har noget på hjerte. Jeg kan fortælle hemmeligheder til hende, og vi kan grine i timevis om ingenting og alting. Hvis jeg er i dårligt humør, så kan hun få mig til at blive glad igen. Hun hjælper mig, hvis jeg for eksempel står i et problem, som jeg ikke kan finde løsningen på. Hun skal kunne mærke, når små drillerier ikke er sjove længere, skal kunne forstå, hvis jeg siger, at jeg gerne vil være lidt alene, uden at hun tror, der er noget galt med mig. Og så skal hun bare være sig selv!

Læs også: De ti venindebud.

For mig, Marie, er det vigtigste at kunne grine sammen – meget! Der skal være plads til masser af nederen humor, interne jokes, venlige ’bank’, grimme øgenavne, og så skal kemien være der. Men oven i alt det fjollede og useriøse, er det også vigtigt, at kunne være alvorlige en gang imellem. Ellers tror jeg godt, man kan blive lidt trætte af det i længden.

Læs også: Her kan du finde en veninde.

En god venindegave
Når ens veninde har fødselsdag, skal konfirmeres eller det er jul, er den bedste gave noget personligt. Så er det din tur til at være en god veninde. Måske noget du ved, hun har ønsket sig i rigtig lang tid, noget, der minder jer om en sjov oplevelse, I har haft sammen og så videre. Men hvis du hellere vil købe noget, kan man vælge at give hende hendes ynglings parfume, en sød bluse, som du måske synes, er perfekt til hende, eller give hende noget, der er typisk for hende.

Læs også: Den bedste veninde-gave.

Men egentlig kan man ikke sætte ord på, hvad der virkelig gør en veninde til en god veninde. Det er bare, hvordan man er selv, der afgør, hvordan en god veninde er. Det er heller ikke sikkert, at din bedste veninde opfylder det, du faktisk tror, skal opfyldes, men så er der noget andet helt specielt ved hende, som måske er lidt fascinerende. Måske kan andre ikke se det, du kan, men det er det, der gør din venindes og dit venskab helt specielt.

Skriv til Læsernes blog
TILFØJ!
 • KOMMENTAR AF: ANONYM  10. jun 2012 -kl.17:39

  0
  AnmeldHotNot

  Jeg syntes en god veninde er en man kan grine sammen med over de latterligste ting, en der er loyal, sød, ikke svigter en, lytter og hjælper en med ens problemer.

 • KOMMENTAR AF: ANONYM  13. mar 2012 -kl.09:19

  0
  AnmeldHotNot

  Man ska´ kunne grine sammen!

 • KOMMENTAR AF: ANONYM  24. jan 2012 -kl.10:50

  0
  AnmeldHotNot

  min drømme fyr er cristiano ronaldo!!!!! <3

 • KOMMENTAR AF: ANONYM  24. jan 2012 -kl.10:50

  0
  AnmeldHotNot

  hey dig der skrid du er ikke med her kl. 10:49!!!!!! GO AWAY

 • KOMMENTAR AF: ANONYM  24. jan 2012 -kl.10:49

  0
  AnmeldHotNot

  hahahahahaha, den var god................

 • KOMMENTAR AF: ANONYM  24. jan 2012 -kl.10:48

  0
  AnmeldHotNot

  min skal have. six pack, og kører i porsche cayenne, og have mange penge og have en garage med de vildeste biler! <3 <3

 • KOMMENTAR AF: ANONYM  24. jan 2012 -kl.10:46

  0
  AnmeldHotNot

  Det samme her! <3 Min drømmerfyr er høj, slank, sjov, og altid glad! :)

 • KOMMENTAR AF: ANONYM  24. jan 2012 -kl.10:45

  0
  AnmeldHotNot

  min veninde skal kunne hjælpe mig med at finde min drømmefyr! :D

 • KOMMENTAR AF: ANONYM  24. jan 2012 -kl.10:44

  0
  AnmeldHotNot

  min veninde skal kunne hjælpe mig med kæreste problemer!! <3 <3

 • KOMMENTAR AF: ANONYM  24. jan 2012 -kl.10:42

  0
  AnmeldHotNot

  en god veninde er en der kan få en til og flække af grin og være klar med farst fute og is når man er ked

 • KOMMENTAR AF: ANONYM  16. jan 2012 -kl.17:58

  0
  AnmeldHotNot

  tjek min blog ud :) ; søg "hendederoliviasblog" på google:)

 • KOMMENTAR AF: Clara sofie<3  30. dec 2011 -kl.19:58

  0
  AnmeldHotNot

  www.fishand-chips.blogspot.com - en blog om skønhed, tips, og lidt hverdag fra en 14-årig piges liv! Tjek hvis du vil blive klogere på skønhedensverden :-) Du må også meget gerne blive fast læser :-)

 • KOMMENTAR AF: ANONYM  29. dec 2011 -kl.20:39

  0
  AnmeldHotNot

  Sidsels forklaring var langt bedre end Marie - men begge to gode formuleringer :D

 • KOMMENTAR AF: ANONYM  29. dec 2011 -kl.18:52

  0
  AnmeldHotNot

  Enig med både Marie og Sidsel.. <3

 • KOMMENTAR AF: ANONYM  29. dec 2011 -kl.11:16

  1
  AnmeldHotNot

  det marie skrev er fuldstændigt det samme forhold jeg har til mine 2 bedste veninder! <3

 • KOMMENTAR AF: ANONYM  29. dec 2011 -kl.11:10

  0
  AnmeldHotNot

  sødt :-)

 • KOMMENTAR AF: ANONYM  29. dec 2011 -kl.11:09

  0
  AnmeldHotNot

  Enig med Marie!<3

Årsag til at indlægget bør slettes:

Loebebanner

Hvilken stjerne har den flotteste overkrop?

#
#
#
#
#
#
#
#
#